< TerugContact

Audio Opnamen

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van audio-opnamen en ontdek de essenties van geluidscreatie

Beschrijving

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van audio-opnamen en ontdek de essenties van geluidscreatie


We bieden de workshop AUDIO OPNAMEN aan zowel voor groepen jongeren vanaf 12 jaar als voor communicatiemensen van bedrijven en organisaties.


JONGEREN: AUDIO OPNAMEN WORKSHOP


Ontdek de kunst van het maken van audio-opnamen! Deze workshop is specifiek gericht op jongeren vanaf 12 jaar en biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers per sessie. De workshop duurt 4 uur, waarbij je kunt kiezen tussen een voormiddag- of namiddagsessie.


We gaan samen aan de slag met leuke en creatieve oefeningen, afgestemd op de audio-opnamestijl. Verwacht een scala aan creatieve opdrachten en leuke uitdagingen die je zullen inspireren en uitdagen om geluid op een unieke manier vast te leggen. Bespreek met ons de invulling, timing en het gewenste niveau van detail voor een workshop die perfect aansluit bij de wensen van de jonge geluidskunstenaars.


ORGANISATIES: AUDIO OPNAMEN STRATEGIE WORKSHOP


Voor bedrijven en organisaties richten we ons op het ontwikkelen van een effectieve audio-opnamestrategie. We duiken dieper in op de technische aspecten van geluidscreatie, inclusief het gebruik van professionele apparatuur en het creëren van impactvolle audiocomposities. Ontvang waardevolle tips over het delen van je audiocontent voor maximaal bereik en impact.


Tip: Wil je nog verder gaan? Boek een vervolgsessie waarin we geavanceerde audio-opnametechnieken behandelen en strategieën voor nog betere resultaten. Ontdek de kracht van geluidscreatie en leer hoe je met professionele apparatuur indrukwekkende audio-opnamen kunt maken!


Wanneer?

DE WORKSHOP AUDIO OPNAMEN wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor JONGEREN worden aangeboden tot max 10 jongeren vanaf 12 jaar per workshop. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag. Verwacht een Audio Opnamen Workshop vol Creatieve Opdrachten en Leuke Uitdagingen


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf?


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.