< TerugContact

Social Paid

Optimaliseer je resultaten met doelgerichte betaalde social media strategieën

Beschrijving

Optimaliseer je resultaten met doelgerichte betaalde social media strategieën


We bieden de workshop SOCIAL PAID zowel voor marketeers als ondernemers die hun aanwezigheid op social media willen versterken en geoptimaliseerde resultaten willen behalen.


DEELNEMERS: SOCIAL PAID MARKETING STRATEGIE WORKSHOP


Of je nu een marketeer bent die bekend is met sociale media of een ondernemer die wil leren over betaalde strategieën, deze workshop biedt inzichten en praktische tips. Ontdek hoe je effectieve betaalde campagnes kunt opzetten en leer de geavanceerde tools en tactieken die de social media platforms bieden voor optimaal rendement.


In overleg bepalen we de inhoud, timing en het niveau van detail van deze workshop. Verwacht boeiende oefeningen en relevante opdrachten die aansluiten bij de specifieke doelen van jouw social paid marketing.


ORGANISATIES: SOCIAL PAID STRATEGIEËN OPTIMALISEREN


Voor bedrijven bieden we een diepgaande verkenning van betaalde strategieën op sociale media. Duik in de technische aspecten, leer de do’s en don’ts van gesponsorde content en ontwikkel vaardigheden voor effectieve campagne-optimalisatie. Krijg ondersteuning bij het opzetten van betaalde advertenties en begrijp de analyse van resultaten voor een succesvolle social paid aanpak.


Wil je meer? Overweeg gerust een vervolgsessie waarin we dieper ingaan op geavanceerde social paid tactieken en strategieën voor nog betere resultaten op verschillende platforms.


Ontdek de kracht van betaalde social media strategieën en optimaliseer je aanwezigheid online. Boek nu en til je social paid marketing naar een hoger niveau!


Wanneer?

DE WORKSHOP SOCIAL PAID wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor ONDERNEMERS worden aangeboden tot max 10 mensen. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf?


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.