< TerugContact

DJ'en Basis

Laat de beats vloeien en de muziek samensmelten met DJ'en Basis

Beschrijving

Laat de beats vloeien en de muziek samensmelten met DJ'en Basis


We bieden de workshop DJ'en Basis zowel voor groepen jongeren vanaf 12 jaar als voor bedrijven en organisaties.


JONGEREN: DJ'en BASIS WORKSHOP


In deze workshop leer je de fundamentele begrippen van DJ'en. Ontdek hoe je beats kunt matchen, maak kennis met de essentiële DJ-uitrusting en leer de kunst van het naadloos mixen. Of je nu droomt van het worden van een professionele DJ of gewoon wilt genieten van de kunst van het mixen, deze workshop biedt een stevige basis.


Bespreek met ons de gewenste invulling, timing en het niveau van detail van deze praktijkgerichte workshop. Verwacht boeiende oefeningen en hands-on ervaringen die je direct in de wereld van DJ'en brengen.


ORGANISATIES: DJ VAARDIGHEDEN VERDIEPEN


Voor bedrijven bieden we een diepere duik in de technische aspecten van DJ'en. Leer geavanceerde mixtechnieken, ontwikkel je eigen stijl en begrijp de kunst van het lezen van een publiek. Krijg inzicht in het gebruik van DJ-software en hardware voor een professionele performance.


Wil je verder gaan? Overweeg gerust een vervolgsessie waarin we dieper ingaan op geavanceerde DJ-technieken en creatieve benaderingen voor het samenstellen van unieke sets.


Ontdek de opwindende wereld van DJ'en en zet je eerste stappen in het creëren van onvergetelijke muzikale ervaringen.


Wanneer?

DE WORKSHOP DJ'en Basis wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 4u in de voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor JONGEREN worden aangeboden tot max 10 jongeren vanaf 12 jaar per workshop. Een workshop duurt 4u in de voormiddag of namiddag. Verwacht een boeiende introductie tot DJ'en met onze workshop! Ervaar hands-on creatieve opdrachten en leuke uitdagingen. Laat de beats vloeien en ontdek de basis van het mixen tijdens de 'DJ'en Basis' workshop.


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf?


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.