< TerugContact

Graffiti

Duik in de wereld van graffiti en ontdek de fundamenten van deze creatieve street artvorm

Beschrijving

Duik in de wereld van graffiti en ontdek de fundamenten van deze creatieve street artvorm


We bieden de workshop GRAFFITI zowel voor groepen jongeren vanaf 12 jaar als voor communicatiemensen van bedrijven en organisaties.


JONGEREN: GRAFFITI WORKSHOP


Ontdek de kunst van het maken van graffiti! In deze workshop leer je niet alleen de geschiedenis van graffiti, maar ga je ook praktisch aan de slag met het tekenen van je eigen graffiti-ontwerp. Leer eenvoudige vormen om te beginnen en ontwikkel je eigen unieke stijl. Ontdek de geheimen van het gebruik van spuitbussen en breng je ontwerp tot leven op een muuroppervlak.


We gaan samen aan de slag met leuke en creatieve oefeningen, afgestemd op de graffiti-stijl. Bespreek met ons de invulling, timing en het gewenste niveau van detail voor een workshop die perfect aansluit bij de wensen van de jonge street artists.


ORGANISATIES: GRAFFITI STRATEGIE WORKSHOP


Voor bedrijven en organisaties richten we ons op het ontwikkelen van een effectieve graffiti-strategie. We duiken dieper in op de technische aspecten van graffiti, inclusief de juiste spuitbus-technieken en het creëren van impactvolle street art. Ontvang waardevolle tips over het plaatsen van je graffiti-content op social media voor maximaal bereik en impact.


Tip: Wil je nog verder gaan? Boek een vervolgsessie waarin we geavanceerde graffiti-technieken behandelen en strategieën voor nog betere resultaten op straat. Ontdek de kracht van graffiti en leer hoe je met spuitbussen indrukwekkende street art kunt creëren!


Wanneer?

DE WORKSHOP GRAFFITI wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 2u in de voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor JONGEREN worden aangeboden tot max 10 jongeren vanaf 12 jaar per workshop. Een workshop duurt 2u in de voormiddag of namiddag. Verwacht een scala aan creatieve opdrachten en leuke uitdagingen in de Graffiti Workshop.


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf?


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.