< TerugContact

TikTok

Leer de ins en outs van TikTok-content creatie met je GSM

Beschrijving

Leer de ins en outs van TikTok-content creatie met je GSM


We bieden de workshop TIKTOK MOBILE VIDEO zowel voor groepen jongeren vanaf 12 jaar als voor communicatiemensen van bedrijven en organisaties.


JONGEREN: TIKTOK VIDEO WORKSHOP


Ontdek de kunst van het maken van TikTok-video's met je smartphone! In deze workshop leer je niet alleen de basis van filmen met je GSM, maar ontdek je ook de specifieke mogelijkheden voor TikTok. Leer de juiste technieken om pakkende beelden te schieten en krijg inzicht in het vakkundig monteren van je video's met gratis mobile videoprogramma's.


We gaan samen aan de slag met praktische oefeningen en leuke opdrachten, afgestemd op de TikTok-stijl. Bespreek met ons de invulling, timing en het gewenste niveau van detail voor een workshop die perfect aansluit bij de wensen van de jonge content creators.


ORGANISATIES: TIKTOK VIDEO STRATEGIE WORKSHOP


Voor bedrijven en organisaties richten we ons op het ontwikkelen van een effectieve TikTok-videostrategie. We duiken dieper in op de technische aspecten van het mobile filmen, de essentiële do’s en don’ts voor succesvolle TikTok-opnames, en het vakkundig monteren met behulp van online tools. Ontvang ook waardevolle ondersteuning bij het plaatsen van je TikTok-content op social media voor maximaal bereik en impact.


Tip: Wil je nog verder gaan? Boek een vervolgsessie waarin we dieper ingaan op geavanceerde TikTok-technieken en strategieën voor nog betere resultaten op dit populaire platform. Ontdek de kracht van TikTok en leer hoe je met je GSM schitterende TikTok-content kunt creëren!


Wanneer?

DE WORKSHOP TIKTOK MOBILE VIDEO wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor JONGEREN worden aangeboden tot max 10 jongeren vanaf 12 jaar per workshop. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag. Verwacht een scala aan creatieve opdrachten en leuke challenges die perfect aansluiten bij de dynamiek van TikTok.


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf?


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.