< TerugContact

Video

Haal het maximum uit je GSM en monteer zelf de coolste video’s

Beschrijving

Haal het maximum uit je GSM en monteer zelf de coolste video’s


We bieden de workshop VIDEO aan zowel voor groepen jongeren vanaf 12 jaar als voor communicatiemensen van bedrijven en organisaties.


JONGEREN: WORKSHOP MOBILE VIDEO


We kunnen allemaal een filmpje maken met onze GSM maar ken je ook al de mogelijkheden van je toestel? In deze workshop leer je de kneepjes van het vak en de juiste technieken om de mooiste beelden te shooten. Daarna leer je je filmpje vakkundig monteren met een gratis mobile videoprogramma. Al naargelang de doelgroep bespreken we samen invulling, timing en niveau van detaillering van deze zeer praktijkgerichte workshop met tal van leuke oefeningen en opdrachten. 


ORGANISATIES: WORKSHOP MOBILE VIDEO 


Voor een professionele doelgroep gaan we al naargelang voorkennis en wensen met plezier dieper in op het meer technische aspect van het mobile filmen, de do’s en don’ts voor geslaagde opnames en het vakkundig monteren via online tools. We geven ook ondersteuning voor het posten op je social media. Zo kan je met je GSM schitterende resultaten behalen. 


ORGANISATIES: FILMEN MET EEN CAMERA 


Verkies je je kennis nog verder uit te breiden? Boek dan gerust een vervolgsessie. We hebben ook alle know how in huis om je te ondersteunen als je goed wil leren filmen, downloaden en monteren met een videocamera zoals een GO PRO. 


Wanneer?

DE WORKSHOP VIDEO wordt geboekt op agenda. We stellen ons flexibel op en luisteren eerst graag naar wat je exact wenst, wie de doelgroep is en welk resultaat je wil bereiken. Op basis daarvan bespreken we type workshop, invulling en timing.


Workshops voor ORGANISATIES worden aangeboden voor 1 tot max 5 mensen. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag en afhankelijk van de wensen plannen we in overleg 1, 2 of meer aansluitende workshops in.


Workshops voor JONGEREN worden aangeboden tot max 10 jongeren vanaf 12 jaar per workshop. Een workshop duurt 4u voormiddag of namiddag.  Reken op een pak creatieve opdrachten en leuke challenges.


Interesse om deze workshop te organiseren binnen jouw bedrijf


Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.