< Kies een kleurContact

Kleurrijk Entertainment

Graciano

Over ons

Kleurrijk Entertainment is een multicultureel platform en boekingskantoor voor freelance creatieven, met de focus op diverse disciplines zoals fotografie, videografie, IT, design, muziek en vormgeving binnen multimedia en entertainment.


We zijn een portaal dat jonge mensen met een uitgesproken talent groepeert en matcht aan organisatoren, bedrijven, steden en organisaties die gaan voor een originele, professionele en kleurrijke invulling van hun evenement, feest of verhaal.Waarom?

Oprichter van Kleurrijk Entertainment is Graciano Dos Santos Sebastiao, beter bekend als Graci. Artiest, muzikant en jonge ondernemer die op 9-jarige leeftijd als vluchteling Angola verliet om in België zijn leven een betekenisvolle invulling te geven.


Graciano Dos Santos Sebastiao
Het is mijn missie om te inspireren en te verbinden. Veel kleurrijke toptalenten in de wereld van muziek, IT, vormgeving en entertainment krijgen geen of te weinig kansen om hun waarde te bewijzen in straffe projecten. Zonder het juiste netwerk is het soms moeilijk connecteren terwijl de vraag wel degelijk bestaat. Die jongeren een podium geven en linken aan innovatieve opdrachtgevers, dat is wat mij drijft.

Deze site groepeert de artiesten waarmee we samenwerken, de projecten die we al realiseerden, de workshops die we organiseren en de vrienden die ons collectief steunen.


Reach out

Je wil als opdrachtgever een artiest boeken voor een evenement of een workshop of je hebt een specifieke opdracht voor creatieven voor ogen?


Je bent zelf een creatief talent en je wil je graag aanmelden om deel te worden van ons collectief?


Appreciatie tonen voor 1 van onze projecten? Kennismaken met onze partners? Of gewoon wat meer uitleg voor je eigen verhaal?


Vertel ons je verhaal.Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste updates.