< Kies een kleurContact

Artiesten

Expertise nodig? Hieronder zie je de creatieven die meer dan gemotiveerd zijn om jouw idee waar te maken.

Foto & video

Oliveira

Oliveira

Ik ben een freelance fotograaf. Ik focus vooral op portret-, huwelijk-, landschap- en lifestylefotografie.


Jorre

Jorre

Als foto- en videograaf koester ik een diepe passie voor kunst. In mijn werk streef ik er voortdurend naar om het beste uit mezelf te halen en ga ik resultaatgericht te werk.


Matthew

Matthew

Als content creator met een focus op evenementen, concerten en bedrijven, duik ik als freelancer in de leefwereld van het doelpubliek om zo bedrijven te helpen bij het behalen van hun doelstellingen.


Zion

Ik ben Zion, een audiovisuele creatieveling met een passie voor zowel muziek als beeld. Mijn specialiteit ligt in het verbinden van deze twee werelden. Ik bied een compleet pakket aan diensten voor artiesten, van concertfotografie tot muziekvideo's en meer.


Simon

Ik ben Simon Colson, de tovenaar achter de lens die je oma eruit kan laten zien als een Vogue-covermodel en je hond als een Hollywood-ster. Op zoek naar verbluffende beelden die je merk laten knallen en je evenementen onvergetelijk maken?


Van professionele portretten die vakmanschap uitstralen tot productfoto's die de verkoop stimuleren, ik heb de skills om jouw bedrijf in het beste licht te laten zien.


Campagnes

Michael

Michael

Ik ben een online marketeer die met artiesten werkt. Ik heb een diepgewortelde passie voor het helpen van creatieve individuen om hun talenten met de wereld te delen.


Ik help individuen en bedrijven met het opzetten van betaalde advertenties op Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en YouTube.


Branding

Marielle

Marielle

Als graphic designer bepaal ik, op basis van de visie en waarden van jouw onderneming, samen met jou het kleurenpalet, de typografie, stijlelementen en creëer ik een passend logo. Kortom, ik lever een volledige huisstijlgids.


Derya

Ik ben een toegewijde interieurarchitectuur studente. Mijn ontwerpen combineren Westerse en Midden-Oosterse invloeden. Gespecialiseerd in 2D en 3D design met tools als Adobe Photoshop, InDesign, Vectorworks, SketchUp en Blender, creëer ik een unieke mix van traditie en moderniteit.


Muziek

Graciano

Graci

Al op tienjarige leeftijd begon ik freestylend en schrijvend mijn ambitie als rapper waar te maken. Ik zie mezelf als een zeer diverse artiest die graag experimenteert met verschillende stijlen en geluiden.


Térence

Térence

Ik ben Térence, een veelzijdige DJ die urban, afro en house/electronic beats combineert. Als model, acteur en danser omarm ik diversiteit en innovatie, en mijn muzikale alchemie transformeert elke dansvloer in een unieke ervaring. Ontdek mijn wereld waar diversiteit en innovatie samenkomen als een veelzijdige DJ.


Ramy

Ramy

Als ervaren DJ en producer met een specialisatie in hip-hop ben ik al van erg jonge leeftijd gepassioneerd en geïnspireerd door muziek. Mijn grootste motivatie is samen met een artiest een project afwerken, iets cools maken.


Malik

Malik

Als artiest produceer ik voornamelijk hip-hop, trap en afro. Daarnaast ben ik ook erg ervaren in audio engineering. Het voordeel van de combinatie van deze skills is dat ik samen met een andere artiest een project van A tot Z kan waarmaken.


Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste updates.