< Kies een kleurContact

Algemene voorwaarden & privacybeleid

Uw vertrouwen is voor ons van het allergrootste belang. Daarom respecteren wij uw privacy zoals wij onze privacy wensen gerespecteerd te zien en handelen wij met Kleurrijk Entertainment altijd conform de GDPR bepalingen.


De persoonsgegevens die wij over u hebben, zijn uitsluitend de gegevens die u zelf declareert hetzij als creatief hetzij als opdrachtgever via e-mail, onze site of een andere drager en dit in functie van projecten van Kleurrijk Entertainment.


UW GEGEVENSZowel creatieven als opdrachtgevers kunnen ons ten allen tijde via e-mail contacteren op hallo@kleurrijkentertainment.be voor inzage, updating of schrapping van hun gegevens. Dit verloopt altijd vlot en binnen de week na aanvraag met bevestiging via e-mail.


Onze policy is dat wij alleen over gegevens willen beschikken waarvan de eigenaars ervan expliciet willen dat wij hun gegevens bijhouden in functie van contactnamen en informatie met betrekking tot creatieve projecten.


Voor e-mail wordt zoals gebruikelijk altijd een voorafgaandelijke opt-in gevraagd. E-mailadressen van opdrachtgevers, creatieven en geïnteresseerden worden opgelijst in een apart dataregister excel bestand en indien gewenst (zie hierboven) vrijgegeven voor inzage, updating of schrapping.